Taloushallinto

Tilipaikka Oy on tilitoimisto, joka tarjoaa luotettavaa ja nykyaikaista taloushallinnon palvelua ja taloushallinnon konsultointia. Toimistomme sijaitsevat Nummelassa ja Karkkilassa.

Nykyaikainen ja joustava taloushallinto

Tilipaikan pyrkimys on saada kaikki asiakkaat reaaliaikaisen ja sähköisen taloushallinnon piiriin, yrityksen kokoon katsomatta. Sähköisen taloushallinnon ohjelmistoina käytämme Visma Netvisor sekä NetTikon –tuoteperheitä.

Yrityksesi näköistä taloushallintoa

Tilipaikassa taloushallinto laaditaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tavoitteena on vapauttaa yrittäjien aikaa oleelliseen, eli yritystoimintaan, tarjoamalla mahdollisimman tehokkaat ja monipuoliset taloushallinnon ohjelmat, sekä henkilökohtaisen ja laadukkaan palvelun.

Taloushallinnon konsultointi

Kirjanpidon sekä palkanlaskennan lisäksi, Tilipaikka tarjoaa taloushallinnon konsultointia. Sisäisen laskennan sekä hyvän verosuunnittelun ansiosta, voi yrityksesi taloushallinto olla tie menestyksekkäämpään huomiseen!

Sisäisen laskennan avulla tuotamme yrityksenne johdolle laskelmia päätöksenteon tueksi, sekä parannamme yrityksen toiminnan johdettavuutta. Saat myös apua budjetointiin ja kustannusseurantaan.Ota yhteyttä ja suunnitellaan yrityksesi tulevaisuutta yhdessä!

Laadukas taloushallinnon konsultointi auttaa yrityksiä menestymään, kasvattaa tuottavuutta ja nostaa yrityksen arvoa! Tilipaikka, tukena ja apuna yrityksenne muutoksissa

Tilipaikka on mukana yrityksenne kaikissa vaiheissa. Jos eteen tulee esimerkiksi uuden yrityksen perustaminen tai yhtiömuodon muutos, olemme apunanne. Neuvomme uudet yrittäjät alkuun, ja autamme erilaisissa yrityksen toimintaan liittyvissä lupa-asioissa.

Muut talouskonsultoinnin palvelut

Yrityksille suunnatut julkiset avustukset, niiden hakeminen ja raportointi ovat myös yksi osaamisalueemme.

Ole rohkeasti yhteydessä Tilipaikkaan, jos avustushakemukset tai niihin liittyvä monimutkainen raportointi tuntuu haastavalta, me autamme yritystänne!

Tule käymään tai soita!

Pohditaan yhdessä mitkä tilitoimistopalvelut sopivat parhaiten yrityksellenne ja miten saatte parhaan mahdollisen hyödyn. Tilipaikka on paljon muutakin kuin vain tilitoimisto, Tilipaikka on palveluyritys!

Tilipaikka on Taloushallintoliiton auktorisoima yhteiskumppani, jonka lisäksi Tilipaikka on saanut ISO 9001 sertifioinnin vuonna 2015. Tilipaikassa teet sopimuksen aina Taloushallintoliiton tekemän sopimuspohjan sopimusehtoja noudattaen (KL 2004).

Huomioithan, että kauttamme saatte myös laadukkaat ja asiakaslähtöiset isännöintipalvelut.

Mukana taloushallinnon koulutuksessa

Tilipaikka osallistuu Suomen Talousresurssit Oy:n yhteistyökumppanina uusien taloushallinnon ammattilaisten koulutukseen alan huippukouluttajien kanssa, sekä auttaa nuoria taloushallinnon urapolulle.

Suomen TalousResurssit Oy tarjoaa yrityksille taloushallinnon henkilöstöpalveluja vuokratyövoimaperiaatteella, ja näin ollen myös välittää taloushallinnon ammattilaisia omille asiakkailleen vuokratyövoimaperiaatteella.

Tutustu Suomen Talousresurssit Oy:n kotisivuihin!