Sähköinen taloushallinto 

Tilipaikka tarjoaa sähköisen taloushallinnon palveluita. Olemme on moderni ja joustava tilitoimisto, jonka palveluihin kuuluvat myös taloushallinnon konsultointi.

Sähköinen taloushallinto Tilipaikassa

Sähköisen taloushallinnon ydin on verkkolaskutus, sekä sen myötä mahdollisimman pitkälle automatisoitu kirjanpito. Verkkolaskutuksen lisäksi tarvitaan hyvä ja toimiva sähköinen taloushallinnon järjestelmä, johon laskutus liitetään. Verkkolaskutus on tänä päivänä myös turvallisin tapa laskuttaa.Tilipaikassa asiakkaille on tarjolla Netvisor sähköinen taloushallinnon järjestelmä.

Mitä sähköinen taloushallinto tarkoittaa 

Kun siirrytään sähköiseen taloushallintoon, se tarkoittaa mm. seuraavien asioiden vastaanottoa sähköisesti:

  • laskujen kiertoa ja hyväksyntää
  • tiliotteita
  • viitesiirtoja

Myös viranomaisilmoitusten lähettämien tapahtuu sähköisten kanavien kautta, ja näin ollen kirjanpidon sekä palkanlaskennan rutiinitöihin käytettävä aika vähentyy huomattavasti. Ota yhteyttä, Tilipaikkaan ja mietitään yhdessä yrityksellenne paras tapa siirtyä sähköiseen taloushallintoon!

Sähköiseen taloushallintoon siirtyminen vaikuttaa kaikkeen, joten siirtymisen yhteydessä tulee miettiä kokonaisuutta.

Sähköisen taloushallinnon hyödyt

Kun taloushallinto on sähköistetty, voit yrittäjänä miettiä arkeasi uudelleen. Voit tehdä asioita taloushallinnon osalta ajasta tai paikasta riippumatta, sillä sähköinen taloushallinto on mukanasi, kännykässä, tabletilla tai tietokoneella, juuri siellä missä sinäkin olet internetyhteyden äärellä, aina reaaliajassa.


Sähköistäminen tehostaa yrityksesi taloushallintoa ja alentaa kustannuksia. Kun yritykselläsi on kaikki sähköisessä muodossa, jää kirjanpitäjällesi entistä enemmän aikaa konsultointiin ja neuvontaan, sekä mahdollisuuksien mukaan raportoinnin kehittämiseen.

Netvisorin eScan palvelun avulla voit unohtaa paperisten kuittien toimittamisen kirjanpitäjälle, lataamalla mobiilisovelluksen saat kuitit skannattua välittömästi Netvisor järjestelmään. https://netvisor.fi/

Tilipaikka, kumppanisi sähköisessä taloushallinnossa 

Tule käymään tai soita! Pohditaan yhdessä, miten saamme yrityksesi sähköisen taloushallinnon piiriin, ja miten saatte siitä parhaan mahdollisen hyödyn. Tilipaikka on paljon muutakin kuin vain tilitoimisto, Tilipaikka on palveluyritys!

  • Tilipaikka on Taloushallintoliiton auktorisoima yhteiskumppani
  • Tilipaikka on saanut ISO 9001 sertifioinnin vuonna 2015
  • Tilipaikassa teet sopimuksen aina Taloushallintoliiton tekemän sopimuspohjan sopimusehtoja noudattaen (KL 2004)

Tilipaikka on luottamuksenne arvoinen ja Teitä lähellä oleva nykyaikainen tilitoimisto. Huomioithan, että kauttamme saatte myös laadukkaat ja asiakaslähtöiset isännöintipalvelut.