Kirjanpito ja tilinpäätös

Tilipaikka Oy on tilitoimisto, joka tarjoaa joustavaa, modernia taloushallintaa, kirjanpitoa ja tilinpäätöspalvelua.

Palvelemme asiakkaitamme mm. Helsinki, Vantaa, Nummela, Vihti, Karkkila, Lohja alueella.
Tarjoamme myös kattavat taloushallinnon konsultointipalvelut. Tarvittaessa voit ulkoistaa koko taloushallinnon meille. Taloushallinnon palvelut ovat myös osa kattavia isännöintipalveluitamme.

Nykyaikaista, joustavaa kirjanpitoa

Kirjanpitopalveluihimme kuuluvat yrityksen kirjanpidon (myös konsernikirjanpito) laadukas hoitaminen, viranomaisilmoitukset, sekä tilinpäätöksen tekeminen. Toimipisteemme sijaitsevat Nummelassa ja Karkkilassa. Tervetuloa!

Reaaliaikainen kirjanpito

Panostamme reaaliaikaiseen kirjanpitopalveluun nykyaikaisille työvälineillä.
Kaikille uusille asiakkaillemme pyrimme löytämään sopivan ratkaisun meillä tarjolla olevista sähköisistä järjestelmistä. Sähköisinä taloushallinnon ohjelmistoina meillä on tarjolla Visma Netvisor sekä NetTikon -tuoteperhe.

Kirjanpitoa asiakkaan ehdoilla


Tilipaikan tilitoimistossa yrityksesi asioita ja kirjanpitoa hoitavat alan ammattilaiset, jotka pitävät tietotaitoaan yllä jatkuvat koulutuksen avulla. Kirjanpito tehdään asiakkaalle parhaiten sopivalla tavalla, joko kuukausittain tai päivittäin. Toimintatapa sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen asiakasta kuunnellen.


Yrityksellenne nimetään Tilipaikassa oma yhteyshenkilö, jonka vastuualueena on kirjanpito sekä raportointi sovitun mukaisesti, olipa yrityksesi sitten pieni tai suuri. Samaan yhteyshenkilöön voitte olla yhteydessä aina, jos jokin kirjanpitoon liittyvä asia askarruttaa. Tilipaikka hoitaa myös tarvittaessa yrityksenne palkanlaskennan.Tilinpäätös


Kun tilinpäätös on edessä, ovat Tilipaikan palvelut apunasi. Hoidamme kaiken tilinpäätökseen ja konsernitilinpäätökseen liittyvät asiat aina tilintarkastukseen asti.

Jos tarvitsette apua pöytäkirjojen tekemisessä, Tilipaikka hoitaa ne puolestanne tilinpäätöksen yhteydessä. Myös tilintarkastuspalvelut hoituvat kauttamme alihankintana.

Tuo yrityksesi kirjanpito ja tilinpäätösasiat Tilipaikkaan

Mikäli etsit nykyaikaista, laadukasta ja luotettavaa kumppania hoitamaan yrityksesi taloushallintoa, kirjanpitoa ja tilinpäätöstä, ota yhteyttä Tilipaikkaan.

Kartoitetaan yhdessä yrityksesi tarpeet, ja hoidetaan taloushallinto kerralla kuntoon. Hyvin hoidettu taloushallinto auttaa yrityksiä menestymään ja nostaa yrityksen arvoa.

  • Tilipaikka on Taloushallintoliiton auktorisoima yhteiskumppani
  • ISO 9001 sertifioitu
  • Tilipaikassa teet sopimuksen aina Taloushallintoliiton tekemän sopimuspohjan sopimusehtoja noudattaen (KL 2004).
Tilipaikka on luottamuksenne arvoinen ja lähellä oleva, nykyaikainen tilitoimisto. Huomioithan, että kauttamme saatte myös laadukkaat ja asiakaslähtöiset isännöintipalvelut.