Tilitoimisto Tilipaikka Oy - Nykyaikaista ja joustavaa palvelua

Tilipaikka Oy on vuonna 1979 perustettu tilitoimisto. Toimipisteemme löytyvät Nummelasta ja Karkkilasta. Nykyaikaisena tilitoimistona tarjoamme sähköisen taloushallinnon palvelut ja taloushallinnon konsultointipalvelut.

Auktorisointi antaa yrityksellesi takuun siitä, että yrityksesi tilitoimistossa asioita hoitavat alan ammattilaiset, ajantasaisia järjestelmiä käyttäen. Noudatamme taloushallintoliiton Yleisten sopimusehtojen KL2004 sopimusta ja vastuuvakuutukset kattavat palvelumme!

Olemme Taloushallintoliitto Ry :n auktorisoima, ISO 9001 sertifioitu tilitoimisto, sekä Isännöintiliiton jäsenyritys.

Tilitoimiston palvelut

Tilipaikka on täyden palvelun tilitoimisto, joka pystyy palvelemaan niin suuria kuin pieniä asiakkaita. Perinteisen kirjanpidon ja tilinpäätösten tekemisen lisäksi, voimme sähköistää yrityksen taloushallinnon, hoitaa palkanlaskennan ja tarvittaessa voit ulkoistaa kaikki taloushallinnon asiat meille.

Taloushallinnon konsultointi 

Sisäisen laskennan ja taloushallinnon konsultoinnin avulla voimme tehostaa yrityksen toimintaa ja tuloksentekokykyä. Verosuunnittelumme avulla vältät turhia maksuja. Neuvomme myös yrityksille tarjolla olevien avustusten hakemisessa, yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa ja yhtiömuodon muutoksissa.

Taloushallinnon ulkoistaminen tilitoimistolle

Ulkoista yrityksesi taloushallintoasiat tilitoimiston osaaviin käsiin ja anna toimistomme ammattilaisten hoitaa asiasi.

Tarjoamme keskustelukumppanin, jonka kanssa Sinun ja yrityksesi on helppo ja luonteva keskustella talousasioidesi toteuttamistavasta, kustannustehokkaasti ja huolellisesti.

Kanssamme asioit aina luottamuksellisesti ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilöstön kanssa, ja saat aina yksilöllistä palvelua, juuri Sinun yrityksellesi. Pidämme henkilöstömme ammattitaitoa yllä jatkuvalla koulutuksella, ja varmistamme palvelun katkeamattomuuden parityöskentelyn avulla.
Pystymme varmuudella tarjoamaan yrityksellesi ajantasaista tietoa sekä ammattitaitoa, oli kyseessä sitten yritys,- yhdistys, tai järjestötoiminnan taloushallintoasiat.

Tilipaikka on luottamuksenne arvoinen ja lähellä oleva, nykyaikainen tilitoimisto.