Isännöinti

Tilipaikka Oy tarjoaa luotettavaa isännöintiä Länsi-Uudenmaan alueella.

Meille kiinteistönne kunnon, sekä arvon säilyttäminen ovat kunnia-asia. Hyvä isännöinti edistää kiinteistön käytännön toimivuutta ja kunnon varmistamista kustannustehokkaasti.

Tilipaikan isännöinti

Tilipaikka on kehittänyt täysin oman tavan isännöidä. Haluamme olla konkreettisesti läsnä.

Kun kiinteistön korjaustöistä ja korjaussuunnitelmista pidetään tarkkaa kirjaa, voidaan ongelmatilanteissa selvittää nopeasti se mitä on tehty, jotta huoltotyöt lähtevät oikealla tavalla liikkeelle ja työ sujuu nopeasti. Näin voidaan myös ennakoida tulevia huolto- tai korjaustarpeita ja ehkäistä vahinkojen syntyminen.

Kun valitsette Tilipaikan isännöitsijäksi, saatte joustavaa ja luotettavaa isännöintiä. 

Luotettava isännöinti

Asiat tehdään sovitusti, sovitussa aikataulussa, oli kyse sitten normaaleista hallinnollisista tehtävistä, vaativista korjaushankkeista, tarjouskilpailutuksesta tai takuuajan hoitamisesta. Voitte aina luottaa meihin.

Tilipaikka on Isännöintiliiton jäsenyritys ja sopimuksemme tehdään aina Isännöintipalvelujen yleisiä sopimusehtoja noudattaen (ISE 2007). Isännöintiliiton jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet isännöinnin eettisiin ohjeisiin. Olemme myös ISO 9001 sertifioitu toimisto.

Isännöintipalvelumme kasvaa

Toimimme aktiivisesti Nummela, Vihti, Karkkila, Veikkola, Lohja alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Nummelassa ja Karkkilassa. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

Isännöinnin periaatteet

Meillä Tilipaikassa on läheinen ote asiakkaisiin. Tärkeimmät arvomme ovat laatu, lupaus sekä luottamus.

Isännöinti on ennen kaikkea

  • asiantuntijuutta
  • päätöksentekemisen helpottamista
  • pitkäjänteisyyttä, suunnitelmallisuutta sekä tavoitteiden asettamista
  • taloyhtiön hankintojen ja palveluiden järjestämistä
  • taloyhtiön taloudesta huolehtimista
  • asioiden tiedoksi saattamista, selkeää viestintää

 

Isännöintitapamme

Haluamme varmistaa kiinteistönne hyvän kunnon ja arvon säilymisen. Tästä syystä käymme itse henkilökohtaisesti kiinteistöllänne. Vaativammat korjaus- ja huoltotyöt hoituvat asiantuntevien yhteistyökumppaniemme kanssa.

Pidämme kaikista taloyhtiöistämme yllä tarkkaa asiakasrekisteriä, johon kirjataan myös kaikki huolto- ja korjaustyöt, sekä näihin liittyvät suunnitelmat. Näin olemme koko ajan perillä siitä, mitä kiinteistössänne on tehty. Tätä toimintamallia noudattamalla, osaamme paremmin ennakoida ja arvioida tulevia huoltoja ja korjauksia.

Tavoitteena on, että ennakoimalla ja asioihin nopeasti puuttumalla karsimme ylimääräisiä kuluja taloyhtiöiltä. Tähänkin toimintaan olemme kehittäneet Tilipaikan oman tavan toimia.

Sähköiset ilmoitukset isännöitsijälle

Vikailmoitus on kätevä tehdä sähköisesti, ja reagoimme tehtyihin ilmoituksiin nopeasti. Myös muuttoilmoitukset sekä mittarilukemien ilmoitukset otamme vastaan mieluiten sähköisessä muodossa.

Luottamusta ja hyvää mainetta

Hyvässä maineessa oleva ja ammattitaidolla hoidettu taloyhtiö kiinnostaa osakkeiden ostajia ja näin nostaa myös osakkeiden jälleenmyyntiarvoa.

"Huomioithan, että kauttamme saatte myös laadukkaat ja ajantasaiset tilitoimistopalvelut."