TILITOIMISTO: 010 239 1000   ISÄNNÖINTI: 010 239 1010      tilipaikka@tilipaikka.fi

Tule meille töihin!

Tilipaikka Oy on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Haemme kasvavaan tili- ja isännöintitoimistoomme jatkuvasti alan ammattilaisia tai jos olet juuri valmistunut niin laita vapaamuotoinen hakemus meille. Meillä on joustavat työajat, kilpailukykyinen palkkaus ja kivat asiakkaat.

Käytössämme toimistossamme on Tikon ja Netvisor, Fivaldi ohjelma, näiden osaamisesta on etua.

  • Voit jättää avoimen hakemuksen, olemme sitten yhteydessä kun tarvitsemme lisää työntekijöitä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset haastamaan itsesi sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittyä taloushallinnon toimialassa. Pääset mukaan työyhteisöön, jossa on hyvä työilmapiiri, motivoitunut henkilöstö sekä vahva taloushallinnon ammattilaisten tuki.


Haemme vahvistusta Nummelan tiimiin

KIINTEISTÖKIRJANPITÄJÄÄ

Työtehtäväsi painottuvat asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöjen kirjanpitoon, vuokravalvontaan sekä asiakaspalvelutehtävien hoitoon. Olet tilinpäätöstaitoinen. Toimit läheisessä yhteistyössä kiinteistösihteerin ja isännöitsijöiden kanssa. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin. Meille on erityisen tärkeää, että tarjoamme asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua.
Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea.

Henkilönä olet täsmällinen ja sosiaalinen, oma-aloitteinen sekä pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä. Haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Olet kokenut kirjanpitäjä, jolla on aito halu palvella asiakkaita.

Hakijoilta edellytämme:

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta kirjanpitäjän työstä.
  • Sujuvaa toimisto-ohjelmien käyttöä (Excel, Word) ja kokemusta sähköisen taloushallinnon prosesseista sekä järjestelmistä ja erityisesti arvostamme Fivaldi – ohjelmistojen tuntemusta

Miksi Tilipaikka?

Meillä Tilipaikassa pääset tekemään töitä monenlaisten mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme kasvava ja kehittyvä isännöinti toimisto, jossa kaikilla on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan. Tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan ja tietysti aivan mahtavat kollegat ja sekä asiakkaat. Olemme savuton työyhteisö.

Täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Hakemukset palkkatoiveineen kuitenkin viimeistään 30.12.2018 mennessä osoitteeseen: anne.tuimala@tilipaikka.fi
Merkitse otsikkokenttään selkeästi: Hakemus Nummela kiinteistökirjanpitäjä

SULJE