TILITOIMISTO: 010 239 1000   ISÄNNÖINTI: 010 239 1010      tilipaikka@tilipaikka.fi

Tule meille töihin!

Tilipaikka Oy on vuonna 1979 perustettu perheyritys, meillä on juhlavuosi täytämme 40 vuotta 7.9.2019. Haemme kasvavaan tili- ja isännöintitoimistoomme jatkuvasti alan ammattilaisia tai jos olet juuri valmistunut niin laita vapaamuotoinen hakemus meille. Meillä on joustavat työajat, kilpailukykyinen palkkaus ja kivat asiakkaat.

Käytössämme toimistossamme on Tikon ja Netvisor, Fivaldi ohjelmat, näiden osaamisesta on tieysti etua, mutta koulutamme kyllä tarvittaessa. 

  • Voit jättää avoimen hakemuksen, olemme yhteydessä Sinuun mahdollisimman pian, meil: rekry@tilipaikka.fi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset haastamaan itsesi sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittyä taloushallinnon alalla. Pääset mukaan työyhteisöön, jossa on hyvä työilmapiiri, motivoitunut henkilöstö sekä vahva taloushallinnon ammattilaisten tuki.

Haemme tällä hetkellä isännöitsijää vakituiseen työtehtävään isännöintiin. Kysy lisää tehtävästä Heleena Peltonen p. 010-2391009.

Haemme myös tilitoimiston puolelle palkanlaskentaan projektiin määräaikasta asiantuntijaa. Kysy lisää Heleena Peltonen p. 010-2391009.


 

Miksi Tilipaikka?

Meillä Tilipaikassa pääset tekemään töitä monenlaisten mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme kasvava ja kehittyvä tili-ja isännöinti toimisto, jossa kaikilla on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan. Tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan ja tietysti aivan mahtavat kollegat ja sekä asiakkaat. Olemme savuton työyhteisö.

SULJE