Taloushallintopalvelut

inner-img-2

Nykyaikainen joustava taloushallinto

Meillä on ilo palvella kaikenkokoisia yrityksiä pienyrittäjistä isoihin yrityksiin eri toimialoilla. Tilipaikassa taloushallinto laaditaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Haluamme vapauttaa yrittäjien aikaa, tarjoamalla mahdollisimman tehokkaat ja monipuoliset taloushallinnon ohjelmat ja palvelut.  Taloushallinnon ohjelmistoina meillä on käytössä Visma Netvisor sekä Tikon tuoteperhe. Lisätietoa ohjelmistoista löydät..

Hoidamme yrityksenne juoksevan kirjanpidon, verotusasiat sekä tilinpäätöksen. Teemme kirjanpidon kuukausittain tai päivittäin, sopimuksen mukaan. Olemme panostaneet reaaliaikaiseen kirjanpitopalveluun nykyaikaisille työvälineillä. Asiakkaalle on aina oma yhteyshenkilö, jonka vastuualueena on kirjanpito ja raportointi.

Meiltä saat myös ammattitaitoista palkanlaskentapalvelua. Teemme palkanlaskennan, valvonta-, vuosi-ilmoitukset, tapaturmailmoitukset yms. puolestanne, jolloin teidän ei tarvitse huolehtia palkanlaskentaan liittyvistä asioista lainkaan. Palkanlaskennan palvelut on myös räätälöitävissä tarpeenne mukaan. Asiakkaalle on aina myös oma palkanlaskennan yhteyshenkilö.

Lisäksi haluamme tarjota kaikenkokoisille yrityksille taloushallinnon konsultointipalvelua, jotta yritykset saisivat mahdollisimman paljon irti taloushallinnosta. Hyvä taloushallinto auttaa yrityksiä menestymään ja nostaa yrityksen arvoa. Lue lisää kohdasta taloushallinnon konsultointi palvelut.

Tule käymään tai ota yhteys toimistoomme! Pohditaan yhdessä mitkä tilitoimistopalvelut sopivat parhaiten yritykseenne ja mistä saatte parhaan mahdollisen hyödyn.