Visma Netvisor

Visma Netvisor on ohjelmistopalvelu, joka skaalautuu yrityksen tarpeisiin. Kaikki palvelut ovat saatavissa täysin integroituna yhdestä järjestelmästä. Tieto kulkee palveluosioiden välillä automaattisesti ja tieto on käytettävissä kunkin käyttäjän roolin mukaisesti.

Visma Netvisorissa taloushallintoon yhdistyvät johdon raportointi, asiakkuuksien hallinta ja henkilöstöhallinta – kaikki saumattomasti yhdessä järjestelmässä. Yhteinen työpöytä verkossa mahdollistaa joustavan työnjaon yhdessä tilitoimiston kanssa. Tuotteistetun rajapinnan ansiosta myös toimialakohtaisten järjestelmien yhdistäminen käy palveluun vaivattomasti.

netvisor

Kirjanpidon tulisi aina tuottaa tietoa yrityksen johtamista varten. Valitettavan usein kirjanpito on yrittäjille pakollinen rasite, joka mieluusti ulkoistetaan välittämättä mahdollisuuksista, joita nykyaikainen ohjelmistopalvelu yritykselle toisi. Visma Netvisorin automatisoitu ratkaisu tuo tehokkuutta ja alentaa kustannuksia.

Visma Netvisorissa viennit kirjanpitoon syntyvät automaattisesti yrityksen hyödyntäessä sähköistä laskujenkäsittelyä ja skannauspalvelua paperilaskujen käsittelyssä. Kirjanpitäjä kirjaa sähköiseltä tiliotteelta muut maksuperusteiset tapahtumat ja tarkastaa muiden käyttäjien sekä järjestelmän tekemät kirjaukset.

Kuittien ja tositemappien kantaminen tilitoimistoon poistuu, koska kirjanpito ei vaadi enää manuaalista kuittien ja tositteiden syöttämistä ohjelmistoon. Tämä tuo tehokkuutta ja mahdollistaa tilitoimiston keskittymisen yritykselle arvoa tuottavaan palveluun.

Työnjako yrityksen ja tilitoimiston välillä on sovittavissa joustavasti yrityksen tarpeiden ja osaamisen mukaan. Yhteiskäyttöisessä Visma Netvisorissa tiedot ovat kaikkien valtuutettujen käyttäjien nähtävissä samanaikaisesta ajasta ja paikasta riippumatta.

Ota yhteyttä Tilipaikkaan, kerromme mielellämme lisää Visma Netvisor ohjelmasta!

Lisätietoa Netvisor ohjelmistosta löydät myös täältä www.netvisor.fi

Avaa Netvisor ohjelmisto esite tästä.

Katso esittelyvideo alla:

> Netvisor ohjelmisto