Myyntilaskutus

Siirtyminen verkkolaskujen lähettämiseen on nopeaa ja vaivatonta, hoidamme asiakkaan puolesta verkko-osoitteen ja laskutuksen perustamisen.

Kauttamme paperilaskut, yritys verkkolaskut (B2B), kuluttaja verkkolaskut (B2C) E-Laskut ja suoramaksu.

Tarvitseeko yrityksesi tehdä laskuja? Nyt sinun ei enää tarvitse hankkia itsellesi laskutusohjelmaa vaan voit käyttää meidän tarjoamaamme laskutusohjelmaa pelkällä Internet selaimella. Sinun ei tarvitse myöskään toimittaa laskukopioita kirjanpitoa varten tehdessäsi laskutuksen järjestelmällämme.

Teemme myös puolestasi laskut toimittamastasi aineistosta.

Myyntireskontran hoidamme puolestanne sovitulla päivä-, viikko- tai kuukausirytmillä ja maksumuistutukset sekä perinnän. Myyntilaskuja voit myöhemmin tarkastella suoraan kirjanpidosta.*

  • sähköinen laskutus, verkkolasku
  • laskujen tulostuspalvelu
  • laskutuksen hoitaminen
  • asiakkaalla mahdollisuus hoitaa laskutus web-liittymän kautta
  • saapuvien suoritusten käsittely
  • myyntireskontran täsmäytys kirjanpitoon
  • suoritusten seuranta

Laskut toimitamme tulostuspalvelun kautta vastaanottajille, ne asiakkaat jotka pystyvät vastaanottamaan verkkolaskuja saavat laskunsa verkkolaskuina. Verkkolaskut kulkevat kaikkien operaattorien vastaanottajille. Laskuihin voi liittää liitteitä.

Myyntilaskut ovat tulostuksen tai verkkolaskun lähetyksen jälkeen kirjanpidossa, näiden osaltakirjanpito on reaaliajassa eikä laskukopioita tarvitse toimittaa.

Laskutuksen tuotteille voidaan perustaa oletushinnat sekä asiakaskohtaiset hinnastot jotka tulevat tuotteen takaa, laskutus vaiheessa oletushintaa on mahdollista muuttaa. Laskuriville voidaan antaa %-alennuksia tai asiakaskohtaisia alennuksia.

Tuotteille voidaan määritellä kirjanpidon tilit niin että tuotteet kirjautuvat suoraan omille kirjanpidontileille näin tuotekohtaiset myyntiraportit saadaan suoraan kirjanpidosta.

* Raportointiin voit halutessasi sopia palvelun jonka avulla voit lukea yrityksesi raportit Internet-selaimella SSL-yhteyden kautta, sinulle riittää tämän käyttämiseen pelkkä Internet-selain ja Internet-yhteys. Pääset selaamaan kirjanpitoaineiston ja siitä ”porautumaan” aina tositteisiin asti. Myös osto- ja myyntilaskujen kuvat löytyvät kirjanpidon sähköisestä arkistosta.