Kirjanpito Vihti

Nykyaikainen joustava kirjanpito Tilipaikassa

Meillä on ilo palvella kaikenkokoisia yrityksiä pienyrittäjistä isoihin yrityksiin eri toimialoilla Nummelassa ja koko Länsi-Uudenmaan alueella Vihti mukaan lukien. Tilipaikassa kirjanpito laaditaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Haluamme vapauttaa yrityksen johdon aikaa, tarjoamalla mahdollisimman tehokkaat ja monipuoliset kirjanpidon raportit ohjelmia tehokkaasti hyödyntäen. Kirjanpidon ohjelmistoina meillä on käytössä Visma Netvisor sekä Tikon tuoteperhe. Kirjanpidon ohjelmat ovat 24/7 käytettävissä.

Kirjanpito Vihti – kattavat palvelukokonaisuudet

Hoidamme yrityksenne juoksevan kirjanpidon, verotussuunnittelun sekä tilinpäätöksen. Teemme kirjanpidon kuukausittain tai päivittäin, sopimuksen mukaan. Olemme panostaneet reaaliaikaiseen kirjanpitopalveluun nykyaikaisilla työvälineillä. Pidämme asiakkaamme tietoisesti ajan tasalla muuttuvilla kirjanpidon lainsäädännöillä yms. muutoksilla osallistumalla yrityksen taloushallinnon suunnitteluun.

Kirjanpidon ohessa maksuliikenne hoidetaan joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan; maksetaan Tilipaikassa laskut, palkat, verot tai asiakas maksaa itse kaikki tai sitten voi olla että Tilipaikka tuuraa vain lomat.

Teemme myös taloussuunnitelmia, budjetointia, kassanhallintaa. Asiakkaalle on aina oma yhteyshenkilö, jonka vastuualueena on kirjanpito ja raportointi. Koulutamme asiakkaamme kirjanpidon ohjelmien käyttöön.

Meiltä saat myös ammattitaitoista palkanlaskentapalvelua. Teemme palkanlaskennan, valvonta-, vuosi-ilmoitukset, tapaturmailmoitukset yms. puolestanne, jolloin teidän ei tarvitse huolehtia palkanlaskentaan liittyvistä asioista lainkaan. Palkanlaskennan palvelut on myös räätälöitävissä tarpeenne mukaan. Asiakkaalle on aina myös oma palkanlaskennan yhteyshenkilö. Tuemme asiakkaitamme työsuhdekysymyksissä palkanlaskennan suunnittelussa.

Raportointi

Tuotamme kirjanpidon raportit eri sidosryhmille (pankeille, muille rahoittajille, tuet ja avustukset) automaattisesti ja joustavasti. Tilinpäätökset ja tilintarkastukset saamme nopeasti toteutettua asiakkaiden toiveiden mukaan.

Henkilökunta

Jatkuva koulutus auttaa henkilökuntaamme ohjaamaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla kirjanpidon hoidossa. Panostamme laatuun joka Tilipaikassa on ISO9001 perusedellytys.

Lisäksi haluamme tarjota kaikenkokoisille yrityksille kirjanpidon konsultointipalvelua, jotta yritykset saisivat mahdollisimman paljon irti taloushallinnosta. Hyvä taloushallinto auttaa yrityksiä menestymään ja nostaa yrityksen arvoa.

Talouspäällikköpalvelut

Voitte jättää koko taloushallintonne tai osan Tilipaikan Talouspäällikön hoidettavaksi siten teille jää aikaa keskittyä varsinaiseen liiketoimintaanne. Varmistelette operatiivista arkea tänään tai sulattelette suuria suunnitelmia huomiselle, Talouspäälliköt tuottavat kaiken taloudellisen informaation päätöksenteon tueksi. Joita voitte käyttää hyväksenne Talouspäälliköiden kokemusta asiantuntijana. Koska muuten kassabudjettinne on päivitetty vai kaipaako rahoittajanne selkeämpiä tietoja ja suunnitelmia?

Yhtiön hallintoasiat- Tarvittaessa hoidamme myös pöytäkirjat ja kaupparekisteriasiat!

Tule käymään tai ota yhteys Tilipaikkaan! Pohditaan yhdessä mitkä tilitoimistopalvelut sopivat parhaiten yritykseenne ja mistä saatte parhaan mahdollisen hyödyn.

Hyvä kirjanpito ja tulevaisuuden suunnittelu pitkässä tähtäimessä on palkitsevaa.

Verosuunnittelu Heleena Peltonen

Säästäminen ja kustannustehokkuus kannattaa aina!

Kirjanpito Vihti, ota yhteyttä