Kirjanpito Helsinki

Nykyaikainen joustava kirjanpito Tilipaikassa

Kirjanpito Helsinki – Meillä on ilo palvella kaikenkokoisia yrityksiä pienyrittäjistä isoihin yrityksiin eri toimialoilla Helsingissä. Kirjanpito laaditaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Haluamme vapauttaa yrityksen johdon aikaa, tarjoamalla mahdollisimman tehokkaat ja monipuoliset kirjanpidon raportit ohjelmia tehokkaasti hyödyntäen. Kirjanpidon ohjelmistoina meillä on käytössä Visma Netvisor sekä Tikon tuoteperhe. Kirjanpidon ohjelmat ovat 24/7 h käytettävissä.

Hoidamme yrityksenne juoksevan kirjanpidon, verotussuunnittelun sekä tilinpäätöksen. Teemme kirjanpidon kuukausittain tai päivittäin, sopimuksen mukaan paikalla tai sijainnilla ei ole väliä. Olemme panostaneet reaaliaikaiseen kirjanpitopalveluun nykyaikaisilla työvälineillä. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla muuttuvan kirjanpidon lainsäädännön ja muiden muutoksien osalta, jotka auttavat yrityksen taloushallinnon suunnittelussa.
Maksuliikenne sovitaan asiakkaan toiveiden mukaan; maksetaan Tilipaikassa laskut, palkat, verot tai sitten asiakas maksaa itse kaikki tai sitten voi olla että Tilipaikka tuuraa vain lomat. Nämä on joustavasti sovittavissa.
Teemme myös taloussuunnitelmia, budjetointia sekä kassanhallintaa. Asiakkaalle on aina oma yhteyshenkilö, jonka vastuualueena on esim. kirjanpito ja raportointi. Koulutamme asiakkaamme kirjanpidon ohjelmistojen käyttöön.

Kirjanpito Helsinki – Nykyaikaiset ja joustavat palvelut

Kirjanpidon lisäksi saat meiltä myös ammattitaitoista palkanlaskentapalvelua. Teemme palkanlaskennan, valvonta-, vuosi-ilmoitukset, tapaturmailmoitukset yms. puolestanne, jolloin teidän ei tarvitse huolehtia palkanlaskentaan liittyvistä asioista lainkaan. Palkanlaskennan palvelut ovat myös räätälöitävissä tarpeenne mukaan. Asiakkaalla on aina myös oma palkanlaskennan yhteyshenkilö. Tuemme asiakkaitamme työsuhdekysymyksissä palkanlaskennan suunnittelussa.

Raportointi

Tuotamme kirjanpidon raportit eri sidosryhmille (pankeille, muille rahoittajille, tuet ja avustukset) automaattisesti ja joustavasti. Tilinpäätökset ja tilintarkastukset saamme nopeasti toteutettua asiakkaiden toiveiden mukaan.

Henkilökunta

Jatkuva koulutus auttaa henkilökuntaamme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Panostamme laatuun, joka Tilipaikassa on ISO9001 perusedellytys.

Lisäksi haluamme tarjota kaikenkokoisille yrityksille taloushallinnon konsultointipalvelua, jotta yritykset saisivat mahdollisimman paljon irti taloushallinnosta. Hyvä taloushallinto auttaa yrityksiä menestymään ja nostaa yrityksen arvoa. Lue lisää kohdasta taloushallinnon konsultointi palvelut!

Talouspäällikköpalvelut

Voitte jättää koko taloushallintonne tai osan Tilipaikan Talouspäällikön hoidettavaksi. Siten teille jää aikaa keskittyä varsinaiseen liiketoimintaanne. Varmistelette operatiivista arkea tänään tai sulattelette suuria suunnitelmia huomiselle, Talouspäälliköt tuottavat kaiken taloudellisen informaation päätöksenteon tueksi. Voitte käyttää hyväksenne Talouspäälliköiden kokemusta asiantuntijana. Milloin muuten kassabudjettinne on päivitetty vai kaipaako rahoittajanne selkeämpiä tietoja ja suunnitelmia?

Kirjanpito Helsinki

Tule käymään tai ota yhteys Tilipaikkaan! Pohditaan yhdessä, mitkä tilitoimistopalvelut sopivat parhaiten yrityksellenne ja mistä saatte parhaan mahdollisen hyödyn.

Hyvä kirjanpito ja tulevaisuuden suunnittelu pitkässä tähtäimessä on palkitsevaa.

Kiinnostaako verosuunnittelu eli haluatko säästää verojen maksussa, soita Heleena Peltonen p. 0102391009

Säästäminen ja kustannustehokkuus kannattaa aina!