Isännöinti

Isännöintiliitto

aukioloajat klo 8:00 – 16:00
Puhelinvaihde isännöintiin 010-239 1010

Tilipaikka on asiakasta lähellä oleva ja luotettava isännöintitoimisto.
Kysy tarjousta ja sovi tapaaminen Pekka Peltonen ja Timo Iso-Kungas, isännöinnin vaihde puh. 010 239 1010, tilipaikka@tilipaikka.fi

Toimimme pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Nummela, Vihti, Lohja, Karkkila. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Nummelassa ja Karkkilassa.

Panostamme juuri Teidän taloyhtiöönne, meiltä saa joustavan ja luotettavan isännöintipalvelut. Sovitut asiat tehdään, sovituissa aikatauluissa. On kyseessä normaalit hallinnollisen isännöinnin tehtävät tai vaativammat korjaushankkeet, aina tarjouskilpailutuksesta takuuajan hoitamiseen.

Lähiote isännöintiin !
 

Arvoina
 

Laatu Lupaus Luottamus
 

Haasta isännöintitoimisto! Tilipaikan isännöinti lähtee kokonaan toiselta pohjalta, kuin muilla isännöintitoimistoilla. Meille kiinteistön kunto ja arvon säilyttäminen on tärkeää, siksi käymme itse kiinteistöllä kun huoltotoimenpiteitä kaivataan. Suurimman osan huoltotöistä suoritamme heti, vaativammat korjaus- ja huoltotyöt hoitavat asiantuntevat yhteistyökumppanimme. Näin tiedämme aina mitä kiinteistöllä on tehty ja osaamme ennakoida tulevat korjaukset. Tavoitteenamme on karsia kaikki ylimääräiset kulut.

Isännöintipalvelu sisältää taloyhtiönne operatiivisen johtamisen yhtiönne etujen mukaisesti. Taloyhtiön arvon säilymisen kannalta on oleellista hoitaa taloyhtiön asiat ammattitaitoisesti. Rakennamme yhteiset linjaukset tiiviissä yhteistyössä osakkaiden ja hallituksen kanssa. Isännöinti on ennen kaikkea asiantuntijapalvelu, taloyhtiön asioiden valmistelu, esittely hallitukselle ja yhtiökokoukselle. Isännöitsijä hoitaa sovittujen päätösten toteuttamisen. Isännöitsijä hoitaa sovittujen päätösten toteuttamisen, noudattaen yhtiöjärjestystä sekä voimassa olevia lakeja.

Isännöitsijä on yhtiön asiantuntija, joka ottaen huomioon työhön sisältyvät hyvin monen alan tehtäviä, käytämme sovittaessa ulkopuolisia asiantuntijoita omien resurssien lisäksi tilanteen niin vaatiessa.

Isännöintiin sisältyy mm. taloussuunnittelu ja seuranta, kirjanpito, tilinpäätös, lainojen hoito, taloyhtiön maksuliikenne, vastike- ja vuokravalvonnan hoito. Toteutamme taloushallinnon samassa ohjelmistossa itse, jolloin taloushallinnon raportit ja valvonta ovat ajan tasalla. Käytössämme on nykyaikainen isännöinti sovellus Visma Fivaldi, joka kattaa kaikki isännöinti ohjelman tarpeet, ohjelmasta saa suoraan kaikki tarvittavat dokumentit kuten lainaosuus- ja vastikelaskelmat. Käyttämällä yhtä järjestelmää vältetään useaan kertaan kirjaamisia ja tiedot on ajan tasalla. Hallituksella on myös halutessaan suora pääsy taloyhtiön raporteille.

Myös taloyhtiön omat nettisivut on käyttöönotettavissa suoraan ohjelmistostamme.

Hyvässä maineessa ja ammattitaidolla hoidettu yhtiö kiinnostaa osakkeiden ostajia ja näin ollen nostaa osakkeiden jälleenmyyntiarvoa.

Sopimuksemme noudattaa Isännöintipalvelujen yleisiä sopimusehtoja (ISE 2007).

Kauttamme myös kiinteistönvälityspalvelut niin myynti kuin vuokraus.

Pyydä tarjous isännöinnistä. Voit myös lähettää vapaamuotoisen tarjouspyynnön osoitteeseen tilipaikka@tilipaikka.fi tai sovi tapaaminen ja tule käymään.

Pekka Peltonen, puhelin 010 239 1001, kiinteisto1@tilipaikka.fi
Timo Iso-Kungas, puhelin 010 239 1012, kiinteisto2@tilipaikka.fi
Anne Tuimala, puhelin 010 239 1019, kiinteisto4@tilipaikka.fi (puuttuu kuvasta)

Pia Portaankorva-Heinonen, puhelin 010 239 1013, kiinteistosihteeri1@tilipaikka.fi
Kati Tikkanen, puhelin 010 239 1014, kiinteistosihteeri2@tilipaikka.fi

Isännöinti

Kati Tikkanen (kiinteistösihteeri), Pekka Peltonen (isännöitsijä IAT, ITS®-TEK II, ins), Timo Iso-Kungas (isännöitsijä IAT), Pia Portaankorva-Heinonen (kiinteistökirjanpitäjä)

Avoinna arkisin klo 8:00 – 16:00