Isännöinti Vihti

Isännöintiliitto

Tilipaikka on asiakasta palveleva, luotettava ja lähellä oleva isännöintitoimisto. Kysy tarjousta ja sovi tapaaminen Pekka Peltonen ja Timo Iso-Kungas, isännöinnin vaihde puh. 010 239 1010, tilipaikka@tilipaikka.fi

Toimimme Vihdissä ja ympäryskunnissa. Konttorimme sijaitsee Vihdin Nummelassa.

Isännöintiin panostamme Vihdin alueella, juuri Teidän taloyhtiöönne. Saat luotettavan ja joustavan isännöintipalvelut läheltä yhtiötäsi. Sovituissa aikatauluissa pidetään kiinni ja sovitut asiat tehdään. Kauttamme normaalit hallinnollisen isännöitsijän tehtävät tai vaativat korjaushankkeet tarjouskilpailutus vaiheesta aina takuuajan hoitamiseen.

Isännöinti Vihti – monipuoliset palvelut

Lähiote isännöintiin !


Arvoina


Laatu Lupaus Luottamus

Haasta isännöintitoimisto! Tilipaikan isännöinti lähtee kokonaan toiselta pohjalta, kuin muilla isännöintitoimistoilla. Meille kiinteistön kunto ja arvon säilyttäminen on tärkeää, siksi käymme itse kiinteistöllä kun huoltotoimenpiteitä kaivataan. Suurimman osan huoltotöistä suoritamme heti, vaativammat korjaus- ja huoltotyöt hoitavat asiantuntevat yhteistyökumppanimme. Näin tiedämme aina mitä kiinteistöllä on tehty ja osaamme ennakoida tulevat korjaukset. Tavoitteenamme on karsia kaikki ylimääräiset kulut.

Isännöitsijämme hoitaa taloyhtiön operatiivisen johtamisen aina yhtiönne etujen mukaisesti. Asunto on monille suuri investointi, joten on tärkeää että taloyhtiön arvo säily ja säilymisen kannalta on oleellista hoitaa taloyhtiön asiat ammattitaitoisesti. Taloyhtiön strategia ja yhteiset linjaukset laaditaan tiiviissä yhteistyössä hallituksen ja osakkaiden kanssa.
Isännöitsijä on taloyhtiön laaja-alainen asiantuntija, jolle kuuluu taloyhtiön asioiden valmistelu, esittely hallitukselle ja yhtiökokoukselle. Isännöitsijä huolehtii sovittujen päätösten toteuttamisen oikea-aikaisesti sekä huomioiden asetukset ja määräykset. Isännöitsijä hoitaa sovittujen päätösten toteuttamisen, noudattaen yhtiöjärjestystä sekä voimassa olevia lakeja.

Tilipaikan Isännöitsijä on yhtiön monialainen asiantuntija, joka ottaen huomioon työssään yhtiönne edun ja työtä koskevat lait ja asetukset. Käytämme ulkopuolisia asiantuntijoita omien resurssien lisäksi, mikäli niin sovitaan ja tilanteen vaativat.

Isännöintiin sisältyy kokonaisuudessaan yhtiönne taloushallinto mm. taloussuunnittelu ja seuranta, kirjanpito, tilinpäätös, lainat, maksuliikenne, vastike- ja vuokravalvonta. Myös suurena kokonaisuutena on talon teknisen elinkaaren hallinta. Toteutamme taloushallinnon Tilipaikassa ja käytämme samaa ohjelmistoa taloushallintoon kuin isännöintiin, jolloin taloushallinnon raportit ja valvonta ovat ajan tasalla. Käyttämämme ohjelmisto on nykyaikainen isännöinti sovellus Visma Fivaldi. Ohjelmisto kattaa kaikki isännöinti ohjelman tarpeet, ohjelmasta saa suoraan kaikki tarvittavat dokumentit kuten lainaosuus- ja vastikelaskelmat. Yhden ohjelmiston etuna on että vältämme useaan kertaan kirjaamisen ja tiedot on ajan tasalla. Hallitukselle voidaan myös antaa pääsy taloyhtiön raporteille.

Taloyhtiön nettisivut voidaan käyttöönottaa suoraan ohjelmistostamme, mikäli taloyhtiö haluaa avata nykyaikaisen ja monipuolisen tiedotuskanavan.

Ammattitaidolla hoidettu ja hyvä maineinen taloyhtiö nostaa osakkeiden jälleenmyyntiarvoa ja lisää ostajien kiinnostusta yhtiötänne kohtaan.

Noudatamme sopimuksissa isännöintipalvelujen yleisiä sopimusehtoja ISE 2007 ja Suomen Kiinteistöalan Kustannus Oy:n isännöintitehtäväluetteloa.

Kauttamme myös kiinteistönvälityspalvelut niin myynti kuin vuokraus.

Pyydä tarjous isännöinnistä. Voit myös lähettää vapaamuotoisen tarjouspyynnön osoitteeseen tilipaikka@tilipaikka.fi tai sovi tapaaminen ja tule käymään.

Pekka Peltonen, puhelin 010 239 1001, kiinteisto1@tilipaikka.fi
Timo Iso-Kungas, puhelin 010 239 1012, kiinteisto2@tilipaikka.fi
Anne Tuimala, puhelin 010 239 1019, kiinteisto4@tilipaikka.fi (puuttuu kuvasta)
Pia Portaankorva-Heinonen, puhelin 010 239 1013, kiinteistosihteeri1@tilipaikka.fi
Kati Tikkanen, puhelin 010 239 1014, kiinteistosihteeri2@tilipaikka.fi

Isännöinti

Kati Tikkanen (kiinteistösihteeri), Pekka Peltonen (isännöitsijä IAT, ITS®-TEK II, ins), Timo Iso-Kungas (isännöitsijä, IAT), Pia Portaankorva-Heinonen (kiinteistökirjanpitäjä)

Aukioloajat klo 8:00 – 16:00