Haemme Nummelan toimipisteeseemme

KOKENUTTA PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ

Pääkirjanpitäjänä otat kokonaisvaltaisen vastuun asiakasyritystesi taloushallinnosta, kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja verotuksesta. Toimit läheisessä yhteistyössä palkanlaskijan ja muiden taloushallintoammattilaistemme kanssa. Työhösi kuuluvat olennaisena osana kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaiden suuntaan. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin. Meille on erityisen tärkeää, että tarjoamme asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua.

Henkilönä olet täsmällinen ja sosiaalinen sekä pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä. Haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Olet kokenut pääkirjanpitäjä, jolla on aito halu palvella asiakkaita. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä.

Hakijoilta edellytämme:

– Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi, KTM) ja mielellään KLT-tutkintoa
– Vähintään 5 vuoden kokemusta kirjanpitotyöstä, eduksi lasketaan työkokemus tilitoimistossa, konsernitilipäätöksien laadinnasta sekä palkanlaskennasta
– Sujuvaa toimisto-ohjelmien käyttöä (Excel, Word) ja kokemusta sähköisen taloushallinnon prosesseista sekä järjestelmistä ja erityisesti arvostamme Tikon ja Netvisor – ohjelmistojen tuntemusta
– Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Miksi Tilipaikka?

Meillä Tilipaikassa pääset tekemään töitä monenlaisten mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme kasvava ja kehittyvä tilitoimisto, jossa kaikilla on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan. Tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet ja kilpailukykyisen palkan sekä tietysti aivan mahtavat kollegat ja tiimin sekä asiakkaat. Olemme savuton työyhteisö.

Kiinnostuitko?
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.
Hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen: tilipaikka@tilipaikka.fi
Merkitse otsikkokenttään selkeästi: Hakemus Nummela pääkirjanpitäjä